25 februari 2019 |  Event

Injektionsteknik

I fredags åkte jag tillsammans med BD Diabetes Care för att hålla i ett event för andra influencer som befann sig i Berlin. Det var den årliga ATTD mässan samma vecka och vi passade på då att träffa en hel del diabetiker som kan vara svårt att träffa annars!

Jag åkte med Kajsa, som jobbar för BD i Sverige, från Arlanda ruggigt tidigt. Första flighten för att vara exakt. Då eventet hade start vid 11 var vi tvugna att komma fram i tid. Vi skulle vara på Hotel Am Steinplatz som var ett så himla fint hotell! Det var en perfekt location för detta event och även granne med tunnelbanan vilket var skönt!

Jag drog snabbt in på ett hotellrum (som var så jäkla fint!!!) för att byta om. Det hela gick på ca 3 minuter då det var ont om tid. Märkte inte ens att jag matchade mina örhängen med skjortan haha

Dessa har ni kanske sett förut? mallar för att hjälpa till för diabetiker att rotera sina injektioner!

Denna är för barn. Så himla fin tycker jag och det är små klistermärken som gör det hela lite roligare med att just rotera. Väldigt innovativt tycker jag!

Det dukades fram massa mat för våra gäster. Plock i all möjlig form och gissa om jag blev sugen att hugga in innan alla kom

Eftersom jag själv använt mig att injektioner i över 16 år vet jag hur mycket det betyder att faktiskt rotera. Dessa mallar är riktigt bra även om det är en ”osexig” sak att visa att man faktiskt gör. Men det hjälper och finns studier bakom att om ”man” börjar rotera och även byter till 4 mm nålar, undviker man att få dessa ”fettsamlingar”, minskar antal enheter insulin och får ett bättre hba1c. De ni, det är grejer de!

Vi hade bokat in 2 timmar vilket kändes långt till en början. Det pratades mycket, visades olika studier, undersökningar och vi inlkuderade våra gäster att ställa frågor och delta så mycket de ville. Det blev Succé!

Fantastiska Kajsa! Hon är en guldklimt som brinner för det här ämnet.  

Första gången jag träffade Kajsa, i september 2018, fick hon undersöka om jag hade några Lipos (fettknölar). Det hade jag och nu 5 månader senare fick hon känna efter igen. Och detta inför vår publik för att visa hur en sjuksköterska ska gå tillväga för att upptäcka dessa. Vet ni det positiva? De hade nästan försvunnit! Nu har jag använt pump ett tag men bara det att veta om man roterar, kommer dessa fettknölar sakta men säkert att försvinna. Det är COOLT!

Här får en av gästerna testa en apparat som visar på en skärm utifrån en ”penna” hur rätt/fel man injicerar. Otroligt häftigt!

Dessa två timmar flög förbi och vi hade nog kunnat sitta och prata lika länge till. Här är hela ligan som fick eventet att bli riktigt lyckat! Peter som ni ser i mitten tog kontakt med mig i somras. Han arbetar som European Marketing Manager Diabetes Care och är en riktig hjälte. Hans arbete för BD är så bra. Även Kajsa (som blundar, förlåt) är en så grym person. Det är verkligen en ynnest att få arbeta tillsammans med personer och företag som verkligen brinner för sitt jobb. Det är jag så otroligt tacksam för!

Jag ser fram emot fler event med BD, även i Sverige!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram