22 februari 2019 |  Event

Injektionsteknik event

Det är helt galet! Eller inte galet men jag är så glad. Eventet jag hade tillsammans med BD gick hur bra som helst och det var riktigt nervöst innan allt startade. 

Jag trodde aldrig det skulle bli så bra. Vi var på ett fint hotell här i Berlin och ämnet injektions-teknik är inte så sexigt (och lockar inte personer) men de som var där och hur det var uppstyrt gjorde definitivt skillnad! 

Efter eventet drog jag vidare med mina vänner till ATTD mässan och den responsen jag fick efteråt var så bra att jag nästan började gråta. 

Det BD diabetes care gör och nu tillsammans med mig är så grymt pch att lyfta dessa frågor kring att nålens längd är viktig, alla personer oavsett kön, ålder, storlek osv inte spelar någon roll. 4 mm gäller för ALLA. Att det går att minska kostnaderna om personer med diabetes (typ 1 och typ 1) roterar injektionsställen =minskar antal enheter = minskar en persons kostnader för insulin (inte i Sverige men tex USA där det kostar). 

Jag har precis nu landat på mitt hotell som jag olyckligtvis hade bokat i mars (jag är en vilsen person ibland) och ska nu göra en snabb upp-fräsching för att möta upp mina tyska och franska (även engelska, australienska) vänner för middag innan eventet ikväll. 

Jag är så glad och känner mig så lycklig. 

Ni ska få en uppdatering så fort jag sitter vid en dator 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram