22 februari 2019 |  Event

Injektionsteknik event

Det är helt galet! Eller inte galet men jag är så glad. Eventet jag hade tillsammans med BD gick hur bra som helst och det var riktigt nervöst innan allt startade. 

Jag trodde aldrig det skulle bli så bra. Vi var på ett fint hotell här i Berlin och ämnet injektions-teknik är inte så sexigt (och lockar inte personer) men de som var där och hur det var uppstyrt gjorde definitivt skillnad! 

Efter eventet drog jag vidare med mina vänner till ATTD mässan och den responsen jag fick efteråt var så bra att jag nästan började gråta. 

Det BD diabetes care gör och nu tillsammans med mig är så grymt pch att lyfta dessa frågor kring att nålens längd är viktig, alla personer oavsett kön, ålder, storlek osv inte spelar någon roll. 4 mm gäller för ALLA. Att det går att minska kostnaderna om personer med diabetes (typ 1 och typ 1) roterar injektionsställen =minskar antal enheter = minskar en persons kostnader för insulin (inte i Sverige men tex USA där det kostar). 

Jag har precis nu landat på mitt hotell som jag olyckligtvis hade bokat i mars (jag är en vilsen person ibland) och ska nu göra en snabb upp-fräsching för att möta upp mina tyska och franska (även engelska, australienska) vänner för middag innan eventet ikväll. 

Jag är så glad och känner mig så lycklig. 

Ni ska få en uppdatering så fort jag sitter vid en dator 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram