9 november 2020 |  Diabetes

Injektionsteknik

Det är måndag och vi går mot stora kliv mot dagen D. Världsdiabetesdagen! Hurra! Kanske inte hurra för att vi har diabetes utan för att vi ska försöka samla in pengar till forskning, för det behövs! Och på tal om diabetes och till er som använder er av injektioner så vill jag slå ett slag för dessa mallar. De kommer från BD Diabetes Care och detta är inte sponsrat utan kommer från hjärtat.
Jag erkänner att jag är usel på att faktiskt rotera. Det är så lätt att i all hast precis innan lunch (eller frukost, middag eller på språng) ta injektionen på ett ”bekvämt” ställe. Och det får vara okej, men inte varje gång. Jag behöver själv bli påmind om att det finns fler ställen än 3 att ta sin spruta på.

Denna som ni ser på bilderna är för magpartiet. Men det finns även för lår och rumpa. Och för att inte glömma! För barn! De är så söta med små figurer på 🙂

Är ni bra på att rotera? Dessa mallar är gratis för oss som bor i Sverige och är faktiskt sjukt smidigt att ha hemma när variationen tryter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram