3 november 2018 |  Helg

Inget mer dextrosol

Godmorgon! 

Det är lördag och jag har trots en ganska besvärlig rethosta sovit otroligt bra. Något som jag aldrig någonsin upplevt under min tid som diagnostiserad diabetiker är det som hände idag. Jag var uppe med tuppen, rafsade på mig lite kläder för att gå till affären (frukost-inhandling). Det är ingen lång promenad men när jag hade kommit hem igen tittade jag på min nya vän, 670g, och såg att den stoppade insulin-tillförseln för jag höll på att bli låg. 

Det här innebar att jag dels slapp uppleva en stress genom att leta efter något att äta och dels kunde jag brygga mitt kaffe, koka gröt i lugn och ro. Och för att inte glömma! Jag kunde även ÄTA utan att stressa. HUR FANTASTISKT! 

Ibland när jag är på väg att få hypo eller redan är i en, har jag svårt att njuta av det jag ska äta och sen går det undan i en rasande fart. Detta kommer jag nu att slippa. 

Det är som jag är i en dröm. Jag är kär. 

Det blir fler utmaningar för min pump idag då jag ska gå på vego-mässan. Jag tänker att jag ska vara spontan, provsmaka på det jag vill och ja, fortfarande ha ett stabilt blodsocker. 

Nu kör vi!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram