3 november 2018 |  Helg

Inget mer dextrosol

Godmorgon! 

Det är lördag och jag har trots en ganska besvärlig rethosta sovit otroligt bra. Något som jag aldrig någonsin upplevt under min tid som diagnostiserad diabetiker är det som hände idag. Jag var uppe med tuppen, rafsade på mig lite kläder för att gå till affären (frukost-inhandling). Det är ingen lång promenad men när jag hade kommit hem igen tittade jag på min nya vän, 670g, och såg att den stoppade insulin-tillförseln för jag höll på att bli låg. 

Det här innebar att jag dels slapp uppleva en stress genom att leta efter något att äta och dels kunde jag brygga mitt kaffe, koka gröt i lugn och ro. Och för att inte glömma! Jag kunde även ÄTA utan att stressa. HUR FANTASTISKT! 

Ibland när jag är på väg att få hypo eller redan är i en, har jag svårt att njuta av det jag ska äta och sen går det undan i en rasande fart. Detta kommer jag nu att slippa. 

Det är som jag är i en dröm. Jag är kär. 

Det blir fler utmaningar för min pump idag då jag ska gå på vego-mässan. Jag tänker att jag ska vara spontan, provsmaka på det jag vill och ja, fortfarande ha ett stabilt blodsocker. 

Nu kör vi!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram