14 juni 2019 |  Event

Inbjudan

Äntligen fredag va! Det har känts som en lång vecka och det kanske inte är konstigt då det har varit mycket på gång. Igår efter eventet jag var på längtade jag bara hem. Ville hem och bara sätta på mig mjukiskläder, ta en dusch och äta en god middag. Det slutade i med årets första ”natt-bad” (klockan var ju efter 22) och trots att det bara var 15 grader i vattnet var det riktigt härligt.

Då jag knappt varit hemma i veckan kommer jag behöva packa och tvätta senare ikväll då jag åker till Cannes i morgon. Det ska bli så skönt, att få komma iväg.

Trots att solen inte visar sig än känns det väldigt bra och det hjälpte nog till att en av mina fantastiska kollegor gav mig en tidig födelsedagspresent. Nämligen en av mina favoritchokladaskar!

Glöm inte att signa upp er på hösten event med mig och BD! Vi kommer vara på Hobo vilket i sig är en upplevelse och det vore så himla roligt att få träffa er. Det är ett viktigt ämne som vi kommer prata om och jag vet att ni kommer få en helt ny syn på injektioner och injektionsteknik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram