14 juni 2019 |  Event

Inbjudan

Äntligen fredag va! Det har känts som en lång vecka och det kanske inte är konstigt då det har varit mycket på gång. Igår efter eventet jag var på längtade jag bara hem. Ville hem och bara sätta på mig mjukiskläder, ta en dusch och äta en god middag. Det slutade i med årets första ”natt-bad” (klockan var ju efter 22) och trots att det bara var 15 grader i vattnet var det riktigt härligt.

Då jag knappt varit hemma i veckan kommer jag behöva packa och tvätta senare ikväll då jag åker till Cannes i morgon. Det ska bli så skönt, att få komma iväg.

Trots att solen inte visar sig än känns det väldigt bra och det hjälpte nog till att en av mina fantastiska kollegor gav mig en tidig födelsedagspresent. Nämligen en av mina favoritchokladaskar!

Glöm inte att signa upp er på hösten event med mig och BD! Vi kommer vara på Hobo vilket i sig är en upplevelse och det vore så himla roligt att få träffa er. Det är ett viktigt ämne som vi kommer prata om och jag vet att ni kommer få en helt ny syn på injektioner och injektionsteknik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram