13 september 2020 |  Event

IAPO – World Patient Safety Day

Det är så häftigt! Jag ska i veckan som kommer vara med i en panel under IAPOs kongress och jag kommer att dela mina erfarenheter om hur denna pandemi har förändrat mitt liv som ”diabetes-influencer” och vad jag anser vara viktigt att utveckla och att prata om i vårt diabetes community! Det är tufft att ha en kronisk sjukdom och helt plötsligt förändras världen. Min privata värld. Att från en dag till en annan få en helt ny vardag kan vara påfrestande och det har förändrat mitt synsätt på diabetes och hur olika vi lever globalt.

I am so excited to be joining #GPC2020 next week! I will be sharing my impact on how this pandemic has changed my life as an diabetes advocate and what I see as a need for the diabetes community during this time #WorldPatientSafetyDay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram