14 september 2021 |  Mat

I väntan på uppladdning

Ibland tycker jag att det kör ihop sig totalt med allt och eftersom att jag är en person som ”kör” på händer det ibland att jag glömmer bort vissa saker. Som igår när jag fick en notis om att min sensor skulle sluta om 6 timmar.

Egentligen var det en lättnad. Jag bokade av (eller om) en fika för jag hade en riktigt ont i huvudet, några mejl jag var tvungen att svara på och en sensor att byta 😉

Ibland är det skönt att kunna ha en ”bra” ursäkt, även om jag vet att det inte hade gjort något att säga att jag är trött och behöver boka om. Men jag tror ni förstår vad jag menar!

De två timmarna jag väntade på att den nya sensorn skulle bli klar, bakade jag bröd. Det var länge sen nu. Hinner inte med och inspirationen är inte den bästa sent på kvällen. Detta bröd är super enkelt! Ingen jäsningstid, innehåller valnötter, hasselnötter, filmjölk och bovetemjöl.

Sen blev det att ta hand om min älskade hy! Som jag älskar mina nya produkter och här är två favoriter som jag inte kan leva utan. Toner från Ole H och serum kapslar från Elizabeth Arden. Herregud så som min hy strålar. Det gör verkligen skillnad!

Brödet blev klart runt 22-tiden igår kväll och då hade jag redan somnat i soffan. Brödet lät jag stå framme över natten och om jag blev glad i morse när jag skar upp en skiva bröd. Jag tycker det är sååå lyxigt med nybakt bröd. Kommer aldrig ta det för givet! Smör, ost och marmelad. Super gott och jag är redo för en denna tisdag!

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram