8 januari 2021 |  Diabetes

I morgon händer det

Idag är en ny dag och det känns till 100%. Tänk att det kan göra så mycket att lätta lite på hjärtat. Jag mår så mycket bättre idag och det är jag väldigt tacksam för då i morgon är en stor dag för mig.

Vi, jag och mitt team bestående av en filmare, min brorsa, jag och mina gäster! JA, det är inte en gäst utan två som kommer hem till mig för att spela in första avsnittet av Saras Mat & Prat! Nej men jag är så pirrig och exalterad. Jag har aldrig intervjuat någon på detta sätt förut och jag vet av erfarenhet att jag har lätt att bli otroligt stel och tystlåten, vilket inte passar så bra in nu. OCH för att inte missa! Det spelas ju IN! Nej men kan jag meddela att jag också känner mig skitnödig av nervositet. Hur ska det gå? Floppa totalt? Kommer jag göra bort mig?

Fy fan, men I denna nervositet så känner jag mig glad och nyfiken på denna typ av form av social media och rörligt material. Något jag verkligen vill utforska!

Det är fredag och det blir en stillsam sådan med jobb nu under dagen och sen förberedelser inför morgondagen. Det blir en tidig start så det blir en tidig kväll för mig.

guuuu håll tummarna nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram