20 augusti 2018 |  Diabetes

I min väska

Jag har haft en ruggigt bra start på veckan! Har lite svårt att veta exakt vad det beror på. Har haft en produktiv dag med bra möte dels med min chef som ska sluta, skulle be om råd men slutade i ett långt samtal hela eftermiddagen och dels ett möte om min resa till new york i oktober! 

Jag kan tycka det är märkligt hur lätt jag har att prata och öppna upp mig till vissa men mindre lätt med andra. 

Fick även med mig två påsar chips från jobbet och det tackar jag ju inte bej till! Haha vet att jag fick några avundsjuka blickar på väg hem 😉

Även haft en bra kurva idag vilket inte är så självklart och där blir jag också lite konfunderad över varför vissa dagar är enklare än andra att hålla ett stabilt socker. Gör ju i princip samma sak varje dag! 

Nu är jag i alla på väg hem och det känns kallt. Inte så sugen på att behöva tänka på att gå upp på vinden och leta efter varma kläder. Men å andra sidan är jag sugen på alla goda grytor, dricka te och mysa! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram