20 augusti 2018 |  Diabetes

I min väska

Jag har haft en ruggigt bra start på veckan! Har lite svårt att veta exakt vad det beror på. Har haft en produktiv dag med bra möte dels med min chef som ska sluta, skulle be om råd men slutade i ett långt samtal hela eftermiddagen och dels ett möte om min resa till new york i oktober! 

Jag kan tycka det är märkligt hur lätt jag har att prata och öppna upp mig till vissa men mindre lätt med andra. 

Fick även med mig två påsar chips från jobbet och det tackar jag ju inte bej till! Haha vet att jag fick några avundsjuka blickar på väg hem 😉

Även haft en bra kurva idag vilket inte är så självklart och där blir jag också lite konfunderad över varför vissa dagar är enklare än andra att hålla ett stabilt socker. Gör ju i princip samma sak varje dag! 

Nu är jag i alla på väg hem och det känns kallt. Inte så sugen på att behöva tänka på att gå upp på vinden och leta efter varma kläder. Men å andra sidan är jag sugen på alla goda grytor, dricka te och mysa! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram