20 augusti 2021 |  Event

Hittat rätt

Ibland undrar jag om det finns tid och engagemang för att uppdatera bloggen var och varannan dag? Vad vill ni? Nog om det. Jag har varit på konferens i tre dagar och det har varit fullt ös från morgon till kväll. Jag kan nog säga att det varit bland topp 3 bästa konferenser jag deltagit på och jag är så otroligt glad över att jag på ett sätt hittat ett jobb som ger mig energi än tvärtom.

Det har varit fest på kvällarna, jag har lärt känna så otroligt trevliga nya kollegor, ätit god mat (förutom det glutenfria brödet jag fick serverat), fått information som idag inte är officiell och haft så otroligt roligt!

Utöver det träffade jag en kvinna från Danmark där det kom fram att hennes son har diabetes. Både hon och jag öppnade upp oss under middagen och jag tror vi pratade i 2 timmar. Så himla fint och hon hade en inställning till livet som jag blev imponerad över. Att inte se till problemen utan se till alla möjligheter som finns trots en sjukdom så som diabetes.

Idag är det fredag och jag har redan haft vår IT kille hos mig 3 gånger… suck. men nu verkar allt vara på plats och jag kan jobba vidare. Skönt!

I morgon är det kräftskiva inbokad och det lutar mot att ta en lugn kväll ikväll. Blev en hel del fest i veckan så behöver nog bara chilla med god mat (tacos?), mjukiskläder och en film?

Hur mår ni?

2 kommentarer till “Hittat rätt”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram