30 mars 2018 |  Diabetes

Hemsk känsla

Godmorgon! 

Jag vaknade vid 6-tiden, känslan av lågt blodsocker. Det var riktigt länge sen jag vaknade med en känning och det tackar jag för då den känslan inte är speciellt rolig. Tog några dextrosol och lyckades somna om. För jag är ju ledig och vill sova ut! Vaknade igen vid 8-tiden och jäklar. Min säng var som en vattenfyllt badkar, haha. Svetten rann och jag var så skakig. Herregud. 

Frukost dukades upp direkt och det åts samtidigt som kaffet bryggdes. Jag kom snabbt på banan igen vilket alltid känns så skönt. När kroppen hamnar i ett lugn igen. Den känslan är däremot väldigt väldigt härlig. 

Tur att det inte är ofta det händer, att jag vaknar med en känning men det borde vara förbjudet. 

Nu väntar jag på att klockan ska bli 12, då ska jag till Clas Ohlson och köpa en sladd till lampan som ska upp i taket och glödlampa. Vid 15 är det konsert i Kungsholms kyrka och sedan är det tomt på schemat. Skönt! De flesta jag känner lämnar Stockholm vilket jag förstår och jag kommer även själv att lämna Stockholm i morgon. Skönt att få lite avstånd till det vardagliga. 

Hur mår ni? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram