16 mars 2019 |  Mat

Hemma

Efter en intensiv vecka och en vecka som kände som 3 veckor var det så skönt att sätta sig i bilen och brassa hem till mamma och pappa. På väg hem från jobbet smet jag in en snabbis på HM och köpte en riktigt stor och gosig tröja. 

Kände mig ”ful och äcklig” i den blus som jag haft under dagen som efter mitt köp av hoodie – åkte blusen i papperskorgen. Blev av med det problemet fort som tusan!

Försökte ta en selfie. Pappa lagade mat och jag gick ut med soporna, haha!

MAT! När vi satt och åt sa jag att det kändes länge sen som jag åt ”riktig” mat. Märkligt? Jag har ju ätit mat hela veckan men det kändes inte som att mat var något som jag prioriterade i veckan och måltiderna intogs antingen på väg till ett nytt möte eller ståendes i ett ”walk-and-talk”. Ni hör ju, galen vecka. 

Vi såg slutet av Skavlan på tv och det var helt underbart att bara sitta och bara vara. Jag måste bli bättre på att prioritera mig själv. Efter min sjukskrivning har jag kämpat med just detta men i vissa perioder tycker jag att det är så himla svårt. Det är tid att ta sig upp igen och tänka på hur jag mår och vad jag vill!

Nu är det snart frukost dags! 

Godmorgon!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram