16 mars 2019 |  Mat

Hemma

Efter en intensiv vecka och en vecka som kände som 3 veckor var det så skönt att sätta sig i bilen och brassa hem till mamma och pappa. På väg hem från jobbet smet jag in en snabbis på HM och köpte en riktigt stor och gosig tröja. 

Kände mig ”ful och äcklig” i den blus som jag haft under dagen som efter mitt köp av hoodie – åkte blusen i papperskorgen. Blev av med det problemet fort som tusan!

Försökte ta en selfie. Pappa lagade mat och jag gick ut med soporna, haha!

MAT! När vi satt och åt sa jag att det kändes länge sen som jag åt ”riktig” mat. Märkligt? Jag har ju ätit mat hela veckan men det kändes inte som att mat var något som jag prioriterade i veckan och måltiderna intogs antingen på väg till ett nytt möte eller ståendes i ett ”walk-and-talk”. Ni hör ju, galen vecka. 

Vi såg slutet av Skavlan på tv och det var helt underbart att bara sitta och bara vara. Jag måste bli bättre på att prioritera mig själv. Efter min sjukskrivning har jag kämpat med just detta men i vissa perioder tycker jag att det är så himla svårt. Det är tid att ta sig upp igen och tänka på hur jag mår och vad jag vill!

Nu är det snart frukost dags! 

Godmorgon!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram