5 februari 2018 |  Mat

Helgens bilder från telefonen

Det blev en lugn och härlig fredag.Efter lite cihps och vin somnade iag i soffan helt galet tidigt och sov igenom 1 1/2 film… Behövligt? Jag tror det.

Under lördagen sprang jag på stan för att se om det kommit några fina vår/sommarnyheter i butikerna… Inget vettigt fanns så fick ta mig upp på vinden och rota fram kartonger där alla tunna kläder låg. Kändes märligt att se snön utanför och trippa omkring i fina sommarklänningar 😉

Massa planering

Kvällen fortsatte i ett lugnt tempo. Matlagning och lite vin + choklad som jag åt medan middagen gjorde sig redo!

Det blev söndag och jag var inte först med att njuta av solen denna fantastiska morgon! Det var fullt med folk som strosade omkring på söder. Så himla härligt.

Söndagen blev en väldigt härlig dag som rundades av med en promenad i kylan. Det blåste och snöade om vartannat men ack så härligt avslut på veckan.

Har ni också haft en bra helg? Efter en otroligt tuff jobbvecka både på mitt vanliga jobb och mitt företag kände jag mig totalt däckad. Därför blev det en lugn helg med fix i lägenheten (efter jag slipade golven har min garderob legat i sopsäckar etc) fix med resan och lite springande upp till vinden. Skönt med helger som dessa också.

Jag fick en fråga angående hur jag kan äta chips. Då chips innehåller mycket kolhydrater kan det för vissa bli problematiskt men jag tror nog att problemet i sig är hur mycket man äter. Skulle jag fortfarande äta en hel chipspåse som jag kunde göra när jagvar 5 år skulle jag nog också få ett högt blodsocker. Men i samband med NÅGRA chips tillsammans med ett glas rödvin brukar inte bli något problem för mig. Oftast blir det i samband med mat (innan eller efteråt) och då brukar det i slutet lösa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram