10 augusti 2020 |  Helg

Helgen

Det är måndag och jag känner mig helt lyrisk efter helgen som var. Allt var så trevligt och härligt trots några för få timmars sömn.

Vi tar en titt!

I fredags efter en svettig dag och ett dopp i vattnet gjorde jag mig redo för kvällens middag. Jag skulle prompt till Bleck, men när vi kom dit var det drygt 1 timmas väntetid för bord så, vi gick upp för gatan och till Elefantpojken som jag även hört bra recensioner om. Bra ställe (inget som jag vill hypa om men bra mat). Därefter, gick vi till favoritstället Follii och drack så goda viner. Tyvärr inga bilder därifrån 😉

I lördags åkte jag och brorsan till Norrköping. Efter en stressig resa då jag åkte mot fel håll först, åkte till Farsta istället för Flemmingsberg, kom vi till slut fram! Åkte direkt till Skiren för att bada.

Då allt blev så spontant fick det bli ett bad i underkläderna. Gick lika bra det med!

Hej hopp vad härligt det var!

Jag tror att badet gjorde susen för den trötta hjärnan jag hade från fredagens vin och usla sömn. Kände mig helt återställt!

Sen på kvällen blev det kräftfest som ni fick se igår!

Något jag älskar när jag är hemma är att det här är så nära. Tog en lite tur ut i det fria i söndags när jag vaknade.

Kom hem och badade i svett (fräscht) och fick chilla ett tag på gräsmattan

Efter dusch, frukost och ombyte är det krämdags. Att ta hand om min hud är så otroligt viktigt för mig. Jag har fått hem nya produkter som jag älskar och som jag ska visa för er! Ett måste i skåpet oavsett hudtyp. Passa ALLA!

I väntan på att åka tillbaka mot Stockholm

Tillbaka i Stockholm och mötte direkt upp Kim för sol och bad! Där låg vi i några timmar och det var behövligt. Hon är en ljusglimt i mi vardag. Inte för att hon även har typ 1 diabetes utan för att vi klickar så bra!

Nu är det måndag och jag började veckan med att få min granne att bli livrädd när jag spatserade ut på min balkong. Jag kan nog förstå det, haha!

Hej nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram