17 september 2019 |  Helg

Helgen med Styrelsen

Just nu sitter jag I Amsterdam för att vänta in min nästa flight för att åka vidare till Barcelona och EASD. Jag tänkte därför att jag kunde visa hur min helg tillsammans med Barndiabetesfondens lokala föreningar samt riksföreningen såg ut!

Vi började resan mot Linköping tidigt i lördags morse!
Vi kom fram lagom till 11-fikat och sedan ställde vi upp vår ”monter” för att visa de andra hur vi gör i Stockholm

Fotodags i pauserna 😉
Det var så himla spännande allt om framtiden, vart fonden står och vart vi ska. Denna bild är ändå ganska så konkret om vad Barndiabetesfonden gör!
När kockan blev 18.30 fick vi 30 minuter innan vi skulle röra oss mot restaurangen som var bokad. Jag gjorde en snabb manöver och bytte outfit, sminkade och en ”turk” dusch
PIZZA!

Nej men alltså, dra mig baklänges vad gott det var!

Jag hugger in!
Ja, Det går att äta pizza och ha ett bra blodsocker efteråt med =)
Hela gänget! Helt fantastiskt!
tre av åtta som åkte ner till Linkan!

Hela helgen var väldigt intensiv men jag har nog aldrig haft en så här bra helg och tillsammans med ett otroligt engagerat team! Vi träffade några andra lokalföreningar i Sverige samt riksstyrelsen som sitter i Linköping, därav var vi där.

Det pratades om hur vi ska nå våra mål, hur framtiden ser ut och så hade vi workshop om vad vi kan göra för att lyckas nå ut till fler om vad vi gör. Trots namnet Barndiabetesfonden riktar vi oss till alla som har typ 1 oavsett ålder vilket jag själv har fått frågor om. Det är den organisation som ger allt till oss som har typ 1.

Efter helgen som slutade efter lunch i söndags kände jag mig så priviligerad över att jag sitter i styrelsen i Stockholm lokalförening och det är så mycket gå gång nu, som jag tyvärr inte får säga. Men ni kommer inom kort att märka! Puh! under helgen pratade även Ludvigsson om forskning samt att jag fick ta del och ställa frågor om det som jag har hört via mina kontakter på olika medicinföretag som forskar kring stamceller osv. Mycket intressant.

Nu måste jag tyvärr stänga ner datorn och gå ombord planet så att jag kommer med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram