25 oktober 2021 |  Helg

Helgen

Så himla fint väder det var i helgen! Kallt men väldigt fint och krispigt. Då det har blivit minusgrader vissa nätter kände jag att jag behövde göra något åt mina tomatplantor. Plockade ner alla gröna tomater och fick tips att lägga de tillsammans med ett äpple för att få de mogna.

Sagt och gjort. Nu gäller det bara att ha tålamod att vänta. Det kan tydligen kan lång tid?

Väldigt fint om inget annat!

Mina föräldrar kom på besök och innan vi skulle äta lunch körde vi ett race till Fältöversten där jag visste fanns en djurbutik. Min prins har ätit upp mina bladväxter, därav en ätlig grön planta endast för honom, en kam och lite leksaker !

Efter lite shopping åt vi sen lunch på Elverket. Tog in deras Tonfisksallad som var helt magisk!

Smygåt såklart några pommes från grannen = brorsan =)

Solen! Som jag kommer sakna sommaren och värmen nu. Men! Det gäller att njuta när dessa fina dagar kommer

Min pappa med Balthazar <3 så himla fint!

Bad även om att få lite leverans av det goda brödet från Farmor’s bageri. Det finns i de flesta butiker i Norrköping men tyvärr enbart på Hemköp ute i Nacka (ja, jag är lat). Så fick några av detta bröd!

Ett hett tips är att bryna smör tillsammans med lite chili flakes, koka ägg och sedan ha på mackan. Toppa med lite chili, salt och ät! Svin gott!

I söndags var det match på schemat. Det var kallt som tusan och gillar verkligen inte att frysa så åkte vid halvlek.

Innan matchen började sågs jag och Johanna för att styra upp kommande event vilket kommer bli klättring! Så in här och följ och var med på våra kommande planer tillsammans!

Det sak bli sååååå kul det här! Vi har förmodligen en trevlig sponsor också så det kan bli lite roliga goodiebags också på kommande event! AAAaahh så häftigt!

Tack för denna helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram