5 juni 2018 |  Mat

Helg på landet

I fredags blev det snabba ryck. Gick tidigare för att möta upp pappa som kom som en hjälte och räddade min gardinstång som legat på golvet alldeles för länge! När det var uppsatt och klart åkte vi mot Norrköping för helgens äventyr.

En snabbis hemma i huset, kramade om mamma och sedan var det tid för att lämna ”stor-staden” och åka ut mot landet och havet. Den känslan är obeskrivlig. Satan vad lycklig!

Regel nr 1 när man lämnar fastlandet är att ta på sig keps och sköna kläder. Inget som har med utseende att göra är betydande. Så skönt!

Vi kom ut ganska sent men den här årstiden gör det inget då det är ljust nästan hela tiden. Vi lämnade fastlandet vid 20-tiden och när vi brännde på motorerna för att åka till en ö vi hade bestämt fick vi världens finaste vy. Här skulle jag kunna bo!

Väl iland på ö:n drog vi igång med grillning av mat. Korvar, majkolvar, kött, halloumi och potatis! Så hungrig

Natten rundades av med en Irish coffee och choklad. Så gott som jag somnade sen i sovsäcken. Herregud!

Att vakna upp till detta kan vara det bästa jag vet. Miljön är oslagsbar och att hela tiden vara ute i frisk luft är underskattat. Jag mår så bra här. Till och med maten smakar så mycket bättre, kaffet är godare och jag mår bättre. Frukost i båt borde alla testa på i sommar.

Såklart var vi tvugna att varva tiden i solen med bad! Haha, jag bjussar på denna. Vi hann även med att äta sill-lunch innan vi åkte tillbaka till fastlandet för att åka hemåt då jag hade spikat en kväll med mina två bästisar! Jag har redan nu bokat in fler helger på sjön och jag ser fram emot att faktiskt äta så mycket grillat att jag tröttnar. 

TACK TACK TACK för tiden på havet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram