30 augusti 2021 |  Helg

Helg med vin-provning, skönhetsingrepp och äppelpaj

Helgen gick alldeles för fort! Håller ni med mig?

I fredags hade jag planerat in två st AW (med olika personer) och kände mig en aning stressad över det. Men in i det sista och när jag kände att jag fick svett i pannan bokade vi om ena aw till senare istället. Mötte därför upp älskade Johanna vid Mariatorget för vin! Vi satte oss på vinbaren (tror den heter så?!) och där blev det lite spontant provning av två olika vinsorter. Under tiden pratade vi om något som vi vill starta tillsammans och hoppas nu att vi får ihop allt. Det kommer bli för er diabetiker i Stockholm mellan 25-38! hur kul och detta är något som jag själv har saknat!

Här skålade vi för våra storslagna planer!

I lördags gick vi på loppis på förmiddagen, hittade tyvärr inget kul…, för att sedan åka vidare mot Hägersten för ett litet skönhetsingrepp! Jag tömde mina läppar innan jag åkte till Frankrike då jag för några år sedan gjorde en fyllning som inte blev helt korrekt. Nu har jag varit några varv hos fantastiska Jazmine och nu är jag tillbaka, haha så sjukt att säga. Men känns så himla bra nu!

Inser nu när jag uppdaterar Er om min helg att jag tagit väldigt få bilder. Tråkigt men ibland blir det så. Har haft så fina diskussioner med er på min Instagram om acceptans och vägledning när det kommer till att hitta sitt varför och sina syften till att varje dag göra vardagen med diabetes så bra som man kan. Det är inte alltid enkelt och jag säger inte att det är enkelt heller men jag tror att vi måste försöka hitta en form av acceptans till att vi lever med en kronisk sjukdom och vi måste ta hand om oss själva. Inte trycka ner oss när det blir svajigt.

Jag rundade av en härlig helg med ÄPPELPAJ! Hur länge sen? Och hur fint att använda sig av svenska äpplen. Denna gjorde jag med rismjöl och havregryn tillsammans med smör, honung, kanel, kardemumma och smör. Blir inte mer enkelt än så. Till det vispad grädde.

Om jag mådde bra? Svar, JA!

Ny vecka är det och Stockholm ser ut att få fint väder hela veckan vilket känns otroligt bra, även om jag kommer spendera mycket tid på kontoret. Men känns roligare att titta ut på soliga byggnader än ett regnigt sådant.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram