11 april 2018 |  Diabetes

HbA1c

Jag hade tid hos min diabetessköterska, skötare?!, idag under eftermiddagen. Det var första gången vi skulle ses då min tidigare slutade vid årsskiftet. Spännande och kul attfå höra någon annan åsikter och synpunkter!

Och som ni ser gick det ju otroligt bra. Nästan för bra! Vi diskuterade olika typer av tillvägagångssätt till att få ett ganska så normalt och icke-sjukt liv, vardag, med diabetes. Även pump kom på tal och som det känns nu kommer jag vilja testa pump i höst. För då hoppas jag att det har kommit lite fler nya produkter på marknaden!

För att fira ett bra besök hos farbror doktor, att solen äntligen är framme och att det går så jäkla bra för både min vän och för mig själv tog vi oss upp på takterassen vid centralen!

Upp, ett glas cava, en solig onsdag som denna. Dagen har verkligen bjudit på många roliga saker och jag känner mig så levande. Herregud! Inte nog med att jag driver en jäkligt bra blogg utan jag känner att jag gör ett jäkligt bra jobb på mitt ”riktiga” jobb. 

Nu mår jag. 

Jag kommer uppdatera er mer under morgondagen om diabetes och sex som även var ett samtalsämne idag hos min diabetessköterska. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram