13 januari 2021 |  Diabetes

Hårddisk, styrelsemöte och sol

Att solen visade sig igår gjorde mig nykär. Ni vet känslan när det ”spritter” i kroppen och det går inte att sluta le sådär fånigt. Kändes helt fantastiskt. Dagen rullade på otroligt bra, nästan för bra för att vara sann, och var glad att äntligen få ”träffa” fonden igen efter julledigheten. Jag ser så fram emot att börja jobba och hoppas på att göra fler event med Barndiabetesfonden detta år!

Men. 6 minuter innan mötet startade skulle jag föra över inspelningen från i lördags till min redigerare när jag upptäcker att allt som låg på min hårddisk var BORTA. Fick panik och ja ren och skär panik. Personen som hade lånat hårddisken hade formaterat om den och i och med det, hade ALLT MITT försvunnit.

Så, mötet drog igång, jag var, eller min hjärna var inte alls fokuserad och jag ville bara bryta ihop. Efter mötet ringde jag Victor och bröt ihop. Alltså, alla bilder, alla dokument låg där. Allt mitt jobb. Allt.

Nu idag ska jag träffa upp min ”ex” kollegas man som är expert (vad jag vill tro) och jag hoppas verkligen att han kan lösa det här. Annars har jag en tro om att det går att betala tusenlappar för att få det löst i någon butik men känns drygt att betala 10 000 kr. Fast det kommer jag göra om det är den utväg jag måste ta.

Herregud. Sovit noll minuter inatt och legat och vänt och haft hjärtklappningar. Laddat ner otaligt många mindfulness appar i något hektiskt försök att somna.

Till något positivt! nr 1. Jag träffade min redigerare idag och hon verkar så jävla BRA! Nr 2. Barndiabetesfonden är igång vilket är så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram