30 mars 2021 |  Snacks

Gubbarna är snart här

Gårdagen var ingen höjdare. Hade en molande huvudvärk som vägrade släppa och när jag satt hos min optiker (har linser) och min optiker uppdaterade journalen blev det för mycket. Det kändes som han rabblade upp sjukdom efter sjukdom och när han frågade om hur sommaren var… ja, då brast det. Det kom tårar. Förklarade att jag låg inne för blodförgiftning (sepsis) osv kateter och hej vad nu allt var. Att det var ett tungt 2020 är inget ovanligt för någon men jag tyckte nog lite extra synd om mig själv där och då. Jag blev liten och svag.

På kvällen tog jag en promenad och sedan pratade jag med min älskade Camilla i typ 1 timma. Det gjorde susen. Jag behöver mer struktur i vardagen det är något som är säkert. Jag springer på för många bollar men jag har svårt att liksom sortera bort då jag fasiken älskar allt och tycker det är så himla kul!

Idag är en mycket bättre dag. Huvudvärken är borta (YAY) och jag har inhandlat årets första jordgubbar, tyvärr inte svenska men guuu så goda de är!

Som den energiska person jag är ”slängde” jag ihop en chokladmousse mitt bland allt och ja, dra mig baklänges vad gott. Gjorde ett försök i lördags att göra mitt egna smör. Alltså ursäkta men vem gör sitt egna smör? Det gick som ni kanske förstår rätt ner i papperskorgen men kvar hade jag syrad grädde.

Så, chokladmousse på syrad grädde och choklad från Nicks! Sååååååå GOTT!!!!!

Tisdagen är räddad och jag känner mig mer på banan än gårdagen vilket är så otroligt skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram