20 maj 2021 |  Diabetes

Grön suit, glädjerus och sista veckan

Åh, vilken vecka det är. Känns som ett återkommande ämne om att jag har fullt upp och det stämmer. Maj månad visste jag om skulle bli hektiskt och det stämmer. Inte nog med att jag sitter med intervjuer för förmodligen framtida jobb har jag en överbelastad mejl, en sommar att försöka planera, och en vardag där jag försöker att verkligen ”koppla” av. Ni vet, tänka på mig själv i första hand. Men även att jag vill träffa vänner.

Idag vid 16-tiden sprang jag iväg för att åka in till stan! bara det är stort nu för tiden.

Gick förbi Humlegården och det är bara en ynnest att få se denna vackra gröna park! Personer som går omkring i somriga outfits och njuter av en take Away kaffe. Bara det får mig att känna glädje.

Jag var på väg till Spalt PR för att prova outfits inför en kommande fotografering med min älskade Clara! Ni vet Clara som fotar såååå himla fint. Det är hon som är stjärnan bakom mina fantastiska bilder

Nej men alltså. Jag fick med mig så fina kläder hem att jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Haha, låter kanske totalt super konstigt men det är en känsla av eufori. Kanske är det att jag träffat människor? Det blir ju inte så mycket av den delen nu för tiden…

Jag fick med mig två fulla kassar hem och nu ser jag fram emot nästa söndag och sol! Nu är det torsdag och kvällskurs. Det är näst sista veckan och det är fullt upp med projektarbete osv. Det blir en lång kväll och nu är vår ”paus” slut och jag måste återgå till zoom-klassen!

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram