12 mars 2021 |  Diabetes

Grilled cheese och fredagstankar

Fredag! Skönt. Jag känner att jag kan och får skylla på vädret för det känns inte riktigt helt okej att det var snöstorm igår. Valde trots det att bege mig ut på en promenad innan kvällsmötet med Barndiabetesfonden. Det var en dum idé men fick i alla fall testa mina nya skidkläder! Och både jackan samt byxorna från 8848 gjorde att jag kom hem varm och inte ett dugg blöt!

Mötet med fonden var inspirerande. Vi kommer under april att bjuda in till möte för ER som vill engagera sig och sitter på bra idéer om hur/vad vi kan göra trots alla restriktioner. För vi behöver ER. Mer info om det kommer och även en inbjudan 😀

Nu har jag har precis ätit dessa goda ”mackor”. Kan inte förstå men smält ost, pesto, smör och skinka (+ mackan såklart) kan vara bland det godaste jag vet, haha! Drömmen så här en lite grå fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram