20 mars 2019 |  Diabetes

Gör dig synlig

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst. Jag hade en riktigt seg start på veckan och gårdagen kändes faktiskt väldigt tung. Jag kämpade verkligen med att hålla tålamode i schack. Under fikan med min nya diabetes-vän i måndags pratade vi en del om hur lätt det är att skylla på sina problem och i vårat fall, diabetesen. Att det är diabetesen som är det stora felet och det tunga motståndet som gör att man inte kan göra det man vill. Det kanske stämmer till viss del men jag tror oftast att det är något annat i livet som kanske är huvudproblemet. Men att ”man” inte ser det.

Som igår t.ex. jag kände mig ur form, kände mig arg på pumpen och tyckte att det störde mitt vardagliga arbete, eller mer livet. När jag började fundera på vad det faktiskt jag var sur över var det något helt annat och inte diabetes-relaterat. Tog tag i problemet och känslorna och det slutade med en väldigt bra kväll och jag kunde gå och lägga mig nöjd och glad trots en kämpig dag.

Är ni med mig?

En annan sak är den här tejpen jag köpte. Tejp som ska vara super-bra när min sensor börjar lossna. Jag vet inte om det har med ålder att göra men jag känner absolut 0% oro eller skam över att jag visar det ännu mer då tejpen är svart. Det är som det är helt enkelt.

Idag är det ett event med Barndiabetesfonden på söder senare ikväll och innan dess ska jag hinna en ”snabbis” till Hammarby Sjöstad för ett möte. Det är full rulle. Men så jäkla roligt!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram