25 november 2018 |  Mat

Glögg, vin och Biff Rydberg

I lördags åkte jag hem till Norrköping (igen). Det var för att bland annat få en lugn helg och slippa onödig stress.. haha det låter konstigt kanske men, ja! 

När jag anlände hem bjöds det på glögg bland annat! Har ni smakat denna? Så himla god! 

Och favoriten nu när det är kallt ute. Nämligen gulaschsoppa! SMASKENS! 

Mellan allt fix och trix inför min resan bakade jag vörtbröd som inte alls smakade så bra som jag hade hoppats och

smakade på familjens egna vin! Det är stort! Eftersom det var en så fantastisk sommar fick vi en hel del vindruvor som vi (pappa) bryggde vin av. 

Det blev några flaskor och ja, vinet smakade väldigt bra! 

Kvällens middag var biff Rydberg. Även denna rätt är en favorit hos mig. Så jäkla gott! En rätt som gör att jag nog aldrig kan bli 100% vegetarian… 

Idag (söndag) bokade jag ett tåg ganska tidigt för att få egen tid hemma och kunna öva på min presentation. Men, han även att ta en sofistikerad bild innan jag tackade för mig! 

Just nu håller jag på att packa och dona. Välja kläder inför i morgon och tisdag. Mitt plan går inte förens vid 16-tiden så ska först till jobbet under dagen. VILKET innebär att jag måste ta med mig alla saker till arbetet i morgon bitti. Jag ogillar verkligen att packa. Får alltid sån ångest av vad jag ska ta med mig. 

Glöm nu inte att följa mig under veckan. Det kommer bli så roligt. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram