15 juni 2021 |  Mat

Glass, njuteri, familjhäng och ja – livet

Det är ny vecka och tisdag. Jag är tillbaka i Stockholm och det är faktiskt födelsedagsvecka! herregud. Jag är här nu några dagar men innan vi går till hur min vardag ser ut tar vi en tillbakablick till dagarna som har varit!

I fredags åkte jag till Norrköping och möttes av detta!

Grillad fjällröding, färskpotatis och mys ute på altanen. Detta för mig är lyx, lugn och bara helt fantastiskt!

Vi har promenerat i skogen, fått otaligt många myggbett och jag har fått ventilera alla mina känslor och funderingar på livets alla stora frågor, haha!

Ramunderberget i Söderköping. Dit åkte vi ofta med skolan på utflykt. Minns det som en ganska jobbig men väldigt fin utflykt. Det var alltid spännande med en ”annan” stad, vad som mamma plockat ihop till matsäck och vem som inte pallade att gå alla trappor upp haha

Efter promenad har vi druckit vin, ätit tapas med oliver, chips, kex och kronärtskocksröra. Herregud så trevligt!

Här njuter jag deluxe!

Tog en promenad till affären i söndags för att köpa rabarber. Fick ett så stort sug efter att baka rabarberpaj! Kändes som hundra år sedan

Men innan bakningen drog igång tog vi en sväng igen till Söderköping! Gick runt kanalen (kanske inte runt men ni förstår) tittade på naturen och jag insåg att vatten är något jag vill ha nära!

Jag åt sommarens första mjukglass!

Om det var gott? Ja! Om jag har glömt bort hur gott det är med mjukglass? JA! Beställde en med glutenfritt rån såklart som jag inte gillade (alldeles för ”söt” för mig). Det kommer definitivt bli fler glassar av denna sort denna sommar!

Kvällen rundades av med svingoda köttbullar som pappa gjorde och under tiden det rullades bullar, bakade jag paj! Hittade ett recept på nätet och bytte ut mjölet mot glutenfritt mjöl från Semper och sedan körde jag 50/50 vanligt socker och sötströ. Vispad grädde till kalaset! Jösses vad det vad gott!

Nu har jag laddat upp energin för att ha några vissa möten, ta kanske ett eller flera beslut och ja, jag fyller år med… haha!

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram