6 december 2019 |  Event

Gålöstiftelsen

Jag fick en inbjudan av ”Diabetesmammorna” att följa med till Gålöstiftelsens årliga julkonsert i Storkyrkan igår kväll. Gålöstiftelsen delar ut stipendier till ungdomar och har sedan många år tillbaka en julkonsert i Storkyrkan tillsammans med Stockholms musikgymnasium. En av de organisationer som de hjälper är alltså Diabetesmammornas projekt och engagemang till att kunna genomföra läger för barn som har typ 1 diabetes.

Detta var helt nytt för mig och blev så glad över att jag fick följa med. Jag har aldrig heller varit i Storkyrkan så bara det blev en upplevelse!

Kyrkan är väldigt pampig och fin! Det var många där och sjöng gjorde Stockholms Musikgymasium åk 3. Julstämningen var på topp!

Här ser ni en massa organisationer som Gålöstiftelsen hjälper till och på 8:e raden ser ni alltså Diabetesmammorna! Hur Coolt!

Var tvungen att ta en snapshot på detta 😉

Jag var ledare förra sommaren på en av deras läger och träffade en massa härliga diabetiker och även andra ”ledare”. Nu fick jag träffa alla igen och det är något speciellt med att vara runt ett gäng diabetiker. Det är liksom inget som är konstigt eller ”onormalt”. Jag är så glad och tacksam över att ha fått lära känna detta gäng och jag ser fram emot 2020, det är planer på g och jag tror att det kommer bli ett framgångsrikt år. Både för min egna del men även för att kunna hjälpa andra diabetiker, familjer, barn, närstående osv. Vi är ett starkt team och community och det gäller att vi håller ihop! Starka är vi tillsammans.

Det var även lite speciellt då även Prinsessan Sofia var där och det blev ett hurrande för henne då hon fyller år idag (?). Efter konserten gick hon vidare till Avicii konserten och jag åkte glatt hemåt för att komma i säng i tid. Känns som jag säger i varje inlägg att jag åker hem tidigt, haha! Låter kanske tråkigt men jag känner att jag behöver komma ikapp med både sömn och välmående för att kunna orka allt som jag gör. Men jag gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram