6 december 2019 |  Event

Gålöstiftelsen

Jag fick en inbjudan av ”Diabetesmammorna” att följa med till Gålöstiftelsens årliga julkonsert i Storkyrkan igår kväll. Gålöstiftelsen delar ut stipendier till ungdomar och har sedan många år tillbaka en julkonsert i Storkyrkan tillsammans med Stockholms musikgymnasium. En av de organisationer som de hjälper är alltså Diabetesmammornas projekt och engagemang till att kunna genomföra läger för barn som har typ 1 diabetes.

Detta var helt nytt för mig och blev så glad över att jag fick följa med. Jag har aldrig heller varit i Storkyrkan så bara det blev en upplevelse!

Kyrkan är väldigt pampig och fin! Det var många där och sjöng gjorde Stockholms Musikgymasium åk 3. Julstämningen var på topp!

Här ser ni en massa organisationer som Gålöstiftelsen hjälper till och på 8:e raden ser ni alltså Diabetesmammorna! Hur Coolt!

Var tvungen att ta en snapshot på detta 😉

Jag var ledare förra sommaren på en av deras läger och träffade en massa härliga diabetiker och även andra ”ledare”. Nu fick jag träffa alla igen och det är något speciellt med att vara runt ett gäng diabetiker. Det är liksom inget som är konstigt eller ”onormalt”. Jag är så glad och tacksam över att ha fått lära känna detta gäng och jag ser fram emot 2020, det är planer på g och jag tror att det kommer bli ett framgångsrikt år. Både för min egna del men även för att kunna hjälpa andra diabetiker, familjer, barn, närstående osv. Vi är ett starkt team och community och det gäller att vi håller ihop! Starka är vi tillsammans.

Det var även lite speciellt då även Prinsessan Sofia var där och det blev ett hurrande för henne då hon fyller år idag (?). Efter konserten gick hon vidare till Avicii konserten och jag åkte glatt hemåt för att komma i säng i tid. Känns som jag säger i varje inlägg att jag åker hem tidigt, haha! Låter kanske tråkigt men jag känner att jag behöver komma ikapp med både sömn och välmående för att kunna orka allt som jag gör. Men jag gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram