6 juni 2018 |  Frukost

Frukost och känd i Tyskland

Jag har tagit en så himla lugn och skön morgon. Frukost i lugn och ro med massa jordgubbar och såklart mackor som inte fick vara med på bild (haha) tillsammans med nyhetsmorgon. 

Det var en kul sommarfest igår och jag blev så stolt över mina boule-talanger. Mitt lag vann och det var en tävlingsinriktad sida som visades hos mig vilket jag inte alltid har. 

Idag är det nationaldag och det var planerat en dansfest på Mr French men vädret är ju inte strålande så det får bli en lugn dag istället. Skönt det med! 

Fick precis även en bild från en tysk tidning där jag pryder en sida! Hur coolt är inte det! Jag blir alltid så glad när jag får se att bilderna används runt om i världen. Det är lite overkligt fortfarande men så häftigt. 

Nu ska jag snart på lunch dejt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram