3 augusti 2018 |  Helg

Frukost i solen

Sådär, nu sitter vi i bilen på väg hem mot Stockholm igen. Det ska bli skönt att sova i min egna säng, duscha och bara packa upp alla kläder som inte sett solljus på länge

Innan frukost hann jag med en tur till badstege för ett dopp. Det blåste men det var skönt i vattnet. Fasiken vad härligt det är att starta dagen på det viset. Ett vinnande koncept. Och ta en titt på denna vy! Omg!

Här bakom bodde vi natten i Smögen. Mysigt ställe men otroligt lyhört så alla har sovit sjukt dåligt (vi är en aning trötta idag alltså). Även min skjorta ser lite trött ut haha! 

Frukost intogs på restaurangen vi pt middag på igår, Skäret. Det blev juice, smoothie, yoghurt med müsli och macka med smör, ost och skinka! Och kaffe! 

Så härligt avslut på denna vecka. 

Jag kommer komma hem senare ikväll och nu ska jag vara lite social i bilen och kan hända att jag sover en stund innan det är dags för lunchpaus.

Hoppas ni har en härlig fredag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram