22 februari 2019 |  Frukost

Frukost i luften

Kul med wi-fi i luften men det var så uselt så bilder fick inte ens att ladda upp. MEN! Jag kom upp i morse när klockan ringde och jag mötte upp fantastiska Kajsa på terminal 5 efter lite förvirring från min sida. 

Vi köpte frukost på RC och vet ni vad! De har glutenfria mackor och världens godaste chia-pudding (jag som ogillar det). Det slank ner under flygresan och vi ör nu framme i Berlin. Vi ska ta tåget mot city och oj vad jag är exalterad (Kajsa med från BD).

Det ska bli så kul och häftigt! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram