22 februari 2019 |  Frukost

Frukost i luften

Kul med wi-fi i luften men det var så uselt så bilder fick inte ens att ladda upp. MEN! Jag kom upp i morse när klockan ringde och jag mötte upp fantastiska Kajsa på terminal 5 efter lite förvirring från min sida. 

Vi köpte frukost på RC och vet ni vad! De har glutenfria mackor och världens godaste chia-pudding (jag som ogillar det). Det slank ner under flygresan och vi ör nu framme i Berlin. Vi ska ta tåget mot city och oj vad jag är exalterad (Kajsa med från BD).

Det ska bli så kul och häftigt! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram