14 juli 2019 |  Mat

Frukost

Jag vet knappt hur jag ska hinna med att visa allt som fotas, haha, jag har verkligen snöat in mig på min nya kamera och jag bara ÄLSKAR det! Hur härligt! En ny hobby deluxe. Denna morgon började jag med att passera kossor och hästar och det är verkligen så idylliskt. När jag kom hem bakade jag glutenfritt bröd och bryggde kaffe som sedan intogs på altanen. Kolla här nedan så mysigt!

Det blev nästan för varmt där för att äta frukost men det gäller att passa på nu när det ser ut som det ska bli regn nästa vecka. Brödet är ett helt ”vanligt” bröd, vatten, glutenfritt mjöl, salt, olja. När det stod i ugnen för gräddning la jag in en delad banan samt skivad persika med lite olja samt ringlade lite honung över.

Så gott och så enkelt att göra. Detta gjordes på känsla och inte från något specifikt recept. Tror det stod i ugnen i ca 5-10 minuter 225 grader. Perfekt.

Hur härligt är det inte med lediga morgnar? Jag njuter för fullt och jag mår så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram