26 september 2018 |  Diabetes

Frisörbesök

Dagen igår gick i ett svep. Det var fullt ös från morgon till kväll och för att unna mig något efter sjukhusebesöket (som gick så himla bra) åkte jag till min älskade frisör för en uppfräschning. Det tar alltid så lång tid och jag önska att jag vekrligen kunde slappna av under de 2 timmar som jag sitter där men fasen så svårt det är.

Det passade bra att göra detta då jag på söndag åker iväg till Berlin i några dagar för bland annat EASD och såklart för att hänga med mina diabetes-vänner. Det är så kul att jag har vänner runt om i världen och det kan jag tacka min sjukdom för. I mitten av oktober åker jag även en sväng till Schweiz för att träffa Medtronic samt försöka att träffa BD (ni minns eventet jag var på förra veckan). Min kontaktperson sitter på kontoret där.

Så summan av kardemumman, skönt att bli av med en hemsk bottenfärg och bli av med slitna toppar! Det underlättar otroligt mycket.

Idag är det motsatsen till sol och jag känner verkligen att jag är i mys-mode. Vill bara gosa i stora tjocka tröjor och dricka te, haha! Så ikväll har jag en sushi dejt med två fantstiska vänner. Det är mys det med!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram