26 september 2018 |  Diabetes

Frisörbesök

Dagen igår gick i ett svep. Det var fullt ös från morgon till kväll och för att unna mig något efter sjukhusebesöket (som gick så himla bra) åkte jag till min älskade frisör för en uppfräschning. Det tar alltid så lång tid och jag önska att jag vekrligen kunde slappna av under de 2 timmar som jag sitter där men fasen så svårt det är.

Det passade bra att göra detta då jag på söndag åker iväg till Berlin i några dagar för bland annat EASD och såklart för att hänga med mina diabetes-vänner. Det är så kul att jag har vänner runt om i världen och det kan jag tacka min sjukdom för. I mitten av oktober åker jag även en sväng till Schweiz för att träffa Medtronic samt försöka att träffa BD (ni minns eventet jag var på förra veckan). Min kontaktperson sitter på kontoret där.

Så summan av kardemumman, skönt att bli av med en hemsk bottenfärg och bli av med slitna toppar! Det underlättar otroligt mycket.

Idag är det motsatsen till sol och jag känner verkligen att jag är i mys-mode. Vill bara gosa i stora tjocka tröjor och dricka te, haha! Så ikväll har jag en sushi dejt med två fantstiska vänner. Det är mys det med!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram