26 september 2018 |  Diabetes

Frisörbesök

Dagen igår gick i ett svep. Det var fullt ös från morgon till kväll och för att unna mig något efter sjukhusebesöket (som gick så himla bra) åkte jag till min älskade frisör för en uppfräschning. Det tar alltid så lång tid och jag önska att jag vekrligen kunde slappna av under de 2 timmar som jag sitter där men fasen så svårt det är.

Det passade bra att göra detta då jag på söndag åker iväg till Berlin i några dagar för bland annat EASD och såklart för att hänga med mina diabetes-vänner. Det är så kul att jag har vänner runt om i världen och det kan jag tacka min sjukdom för. I mitten av oktober åker jag även en sväng till Schweiz för att träffa Medtronic samt försöka att träffa BD (ni minns eventet jag var på förra veckan). Min kontaktperson sitter på kontoret där.

Så summan av kardemumman, skönt att bli av med en hemsk bottenfärg och bli av med slitna toppar! Det underlättar otroligt mycket.

Idag är det motsatsen till sol och jag känner verkligen att jag är i mys-mode. Vill bara gosa i stora tjocka tröjor och dricka te, haha! Så ikväll har jag en sushi dejt med två fantstiska vänner. Det är mys det med!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram