15 juni 2018 |  Helg

Frisörbesök

Äntligen fredag! 

Så skönt och det är alltid lika skönt att traska till jobbet med solen i ögonen. Igår var en intensiv dag och jag tänkte att jag visar er! 

Hade en inbokad frisör-tid hos en ny tjej hos Serenity. Är alltid lite nervig när jag besöker ett nytt ställe då håret för mig är så känsligt.

Det blev lite slingor i både mörka och ljusa färger få att få liv i skiten och om jag blev nöjd? JA! Har redan bokat in nästa tid hos fantastiska Anna!

Efter att ha blivit gorgeous hot I håret åkte jag till Alvik och sjöpaviljongen där jag visste att min bästis hade sin födelsedagsmiddag. Jag överraskade henne alltså. Så himla kul!

Då vi fyller så tätt inpå ska vi på söndag ha gemensam fest och inte nog med det utan vi träffades för exakt 10 år sedan (i morgon lördag) på Hultsfred i öltältet. Herregud alltså. Kvinnan i mitt liv! 

fter en stund åkte vi hemåt och jag sprang förbi posten för att hämta ut min egna (tidiga) födelsedagspresent. Fyller på söndag om ni inte vet det 😉

Men jag insåg i morse att jag är så usel på allt med it att göra att jag inte vet hur jag för över apparna till den nya. I stressen denna morgon fick jag inte heller med mig mitt insulin så har börjat min fredag med att åka till och från jobbet 2 ggr.. haha! Dagen kan bara bli bättre 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram