12 oktober 2022 |  Mat

Fredag till söndag

Helgen försökte jag göra eller njuta av precis som vanligt. Och då menar jag som när jag inte har en nyopererad fot. Lättare sagt än gjort!

Efter en ganska så intensiv jobb-dag rusade jag (läs: gick otroligt sakta) till mitt favoritbageri. Malvas Glutenfria, för att handla gott färskt glutenfritt bröd!

Så glad och nöjd trots tårar i ögonen för jag var helt slut.

Tog bussen hem och det blev enbart ett avhopp pga illamående. Men jag möttes av pappa som alltid får mig på bra humör. Jag älskar verkligen kramar och pappas kramar än nog de bästa. Så varma och så ”riktiga”. Han hjälpte mig att rensa avloppet i köket som hade totalt fått stopp.

Brorsan kom och vi satte oss på Ho’s Tapas

Det beställdes in så god mat!

För mig? Sötpotatispommes. Synd att det inte är nästan något på menyn som jag kan äta som är glutenintolerant men det gjorde inte så mycket. Jag var helt slut av veckan och av all medicin som jag äter pga foten så jag tackade för mig och somnade tidigt. Skönt!

Det blev lördag och jag mötte upp min vän Eva! Det går i perioder när vi ses men hon är verkligen en person jag kan känna och vara mig själv med!

Vi drack vin (i vanlig ordning), åt en sjukt god sallad! och prata om ALLT! Var nog inget som inte sades och det är så härligt!

Jag var hemma några timmar senare. Somnade i soffan och vaknade upp helt mör. Gick till affären i mina allra skönaste kläder….

Köpte chark

Och gjorde drinkar. Dock blev det inte så mycket för min del då jag inte kände mig helt hundra. Feber?

Det blev söndag. Denna äggfrulle blev något utöver det vanliga. Som jag njuter av att hungern är tillbaka!

Jag begav mig in till stan för att leta varm höstjacka. Eller vinterjacka. Det gick sådär.

Hittade tillslut en lång tunn fodrad jacka från Part Two som jag kommer bära fram till jag behöver ta fram min fjällräven.

Söndagen rundades av med vaniljglass med olivolja från Spanien. Väldigt gott och väldigt enkelt.

Bra helg trots att jag var trött och inte alls mådde bra, vilket visade sig i måndags att det var en rejäl infektion i foten.

3 kommentarer till “Fredag till söndag”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram