7 september 2018 |  Helg

Fredag och helg

Som veckan har varit körig. På alla plan. Började veckan en aning sliten och trött efter lägret och sen har det varit ösigt. Då jag även driver två företag vid sidan av mitt ”normala” jobb har all min tid legat på det samt att jag har känt mig lite halv-sjuk. Igår drog jag hem vid lunch och total däckade. Idag har jag mått bättre och har precis och ska bege mig mot fredagsmyset! 

Det har varit en kämpig vecka och jag är så glad att blodsockret trots allt som har hänt legat stabilt. Då är jag tacksam för att jag trots en kronisk sjukdom kan gasa på. 

Fick även precis ett sms om att jag kan (ska) hämta ut ett paket från abbott. Det som ligger i det paketet är faktiskt ett gäng libre sensorer. Jag tänkte gå över en stund till libre för att se om det passar mig bättre. 

Men nu! Dags att koppla av på riktigt! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram