7 september 2018 |  Helg

Fredag och helg

Som veckan har varit körig. På alla plan. Började veckan en aning sliten och trött efter lägret och sen har det varit ösigt. Då jag även driver två företag vid sidan av mitt ”normala” jobb har all min tid legat på det samt att jag har känt mig lite halv-sjuk. Igår drog jag hem vid lunch och total däckade. Idag har jag mått bättre och har precis och ska bege mig mot fredagsmyset! 

Det har varit en kämpig vecka och jag är så glad att blodsockret trots allt som har hänt legat stabilt. Då är jag tacksam för att jag trots en kronisk sjukdom kan gasa på. 

Fick även precis ett sms om att jag kan (ska) hämta ut ett paket från abbott. Det som ligger i det paketet är faktiskt ett gäng libre sensorer. Jag tänkte gå över en stund till libre för att se om det passar mig bättre. 

Men nu! Dags att koppla av på riktigt! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram