7 september 2018 |  Helg

Fredag och helg

Som veckan har varit körig. På alla plan. Började veckan en aning sliten och trött efter lägret och sen har det varit ösigt. Då jag även driver två företag vid sidan av mitt ”normala” jobb har all min tid legat på det samt att jag har känt mig lite halv-sjuk. Igår drog jag hem vid lunch och total däckade. Idag har jag mått bättre och har precis och ska bege mig mot fredagsmyset! 

Det har varit en kämpig vecka och jag är så glad att blodsockret trots allt som har hänt legat stabilt. Då är jag tacksam för att jag trots en kronisk sjukdom kan gasa på. 

Fick även precis ett sms om att jag kan (ska) hämta ut ett paket från abbott. Det som ligger i det paketet är faktiskt ett gäng libre sensorer. Jag tänkte gå över en stund till libre för att se om det passar mig bättre. 

Men nu! Dags att koppla av på riktigt! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram