28 februari 2020 |  Diabetes

Fredag

Det känns sjukt hur livet ibland tar sina vändningar. Denna vecka har varit en trött vecka och jag vill skylla på vädret. Kallt, snö och noll inspiration till nästan någonting. Hyn känns blek, ingen inspiration till att baka bröd, inga kläder känns roliga att ta på sig osv. Ni kanske känner igen känslan?

Det som jag fokuserar på just nu är det som ger mig energi – Diabetes. Det kanske låter sjukt att jag varje dag lever med sjukdomen och samtidigt älskar att jobba med diabetes-relaterade frågor.

Jag pratade precis med Erin (grundare av Diabulimia helpline) om hur viktigt det är att prata om dessa ämnen och att det faktiskt gör skillnad.

Igår när jag var på Ersta hos min helt fantastiska sjuksköterska pratade vi mest om livet, jobb och hur jag ska en gång för alla komma ifrån den onda cirkel som jag hamnat i med sömnbesvär, magproblem och stress. Jag har nu bokat in en tid hos en specialist i slutet av mars! Det ser jag fram emot!

Natten till idag har varit allt annat än bra och kan nog räkna på mina händer de minuter som jag faktiskt har sovit. Får se hur jag känner mig efter jobbet men antingen så följer jag med på en aw (som jag vet kommer bli kul) eller så bänkar jag mig framför tv:n med choklad och en kopp te (kanske vin eftersom det är fredag och fick precis ett tips på ett portugisisk vin som lockar). I slutet är det ändå hälsan som går före allt annat. Glöm inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram