25 mars 2022 |  Blogg

Fredag

Det är fredag och jag har verkligen försökt att maxa dagarna nu när det varit sol, för snart blir det vinter igen. Och inte bara i Stockholm utan på söndag åker vi till Duved för att åka skidor! Hur kul! Dock en aning nervös då vi ska åka bil och jag kommer ha katten med mig. Hur det kommer gå vet jag inte men det jag vet är att det kommer bli långa 8 timmar med min rastlösa själ. Det värsta tror jag är hemresan för då finns inget att se fram emot om ni förstår mig rätt.

Det ska bli så underbart med miljöombyte och en liten ”paus” från vardagen. Det har varit och är mycket jobb så ja, jag ska unna mig att checka ut.

I onsdags träffade jag Josefine som jag känt från den dagen jag flyttade till Stockholm efter min student (känns som 100 år sedan). Hon är gravid så vi skålade i cola och pratade om hur galet det känns att vi blir äldre – no shit tänker ni nu, haha).

Igår var jag på ”dejt”. Det är alltid trevligt att ses i vimlet ute bland alla andra aw-sugna personer. Jag verkligen njuter av det, att vi äntligen slipper alla restriktioner!

Idag, ska jag ut igen och vi ska till ett ställe som har tema ”Hawaii”. Undrar hur det blir? En pina colada kanske? Det kommer bli lugn kväll för mig då jag känner att jag har lite att fixa i morgon inför skidresan!

Hoppas ni får en trevlig fredag och en underbar helg (trots att våren kanske inte visar sig lika mycket)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram