13 maj 2018 |  Blogg

Från regn till sol

Har nästan precis landat på Arlanda efter en mycket seg och lång resa hem. Trodde även jag hade sett mina sista dagar från flyget från Wien till Köln då vi åkte bland åskmoln och vi kunde skåda blixtar utanför. Vi landade efter lite förseningar och insåg att flyget mot Stockholm även var försenat pga vädret (som ni kan se på bilden). 

Sitter nu i bilen och jag längtar tills jag kommer hem och kan ta en dusch! Så ofräsch känner jag mig och även en sensor som ska bytas. Eller den skulle bytas vid lunch-tid men allt var incheckat så… 

Ni ska få höra om hela resan men först måste jag landa hemma och ladda inför den kommande jobb-vecka samt en rolig vecka med massa saker inplanerade. 

Hur härligt att få landa i ett somrigt Sverige! Helt fantastiskt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram