27 oktober 2019 |  Helg

Från galan

Jag har så mycket bilder och roligheter från fredagens gala! Jag visste knappt vad det var för något jag egentligen var bjuden på mer än att det skulle bli ösigt och att det var någon form av dress-code…

Jag sprang lite tidigare från jobbet för att hinna se över vad min garderob hade att erbjuda som kunde vara något i stil med ”gala”. Denna gamla klänning från Zara fick åka på och till det ett par höga klackskor

Innan galan som började vid 19 var jag bjuden till Edrington för en fördrink. Fanns så mycket av välja på och många varianter av allt! Hur coolt!

Jag fick smaka på detta vita vin och det kommer definitivt åka ner i kundkorgen nästa gång jag handlar vin! Så gott!

Någon minut innan vi skulle gå, redo för party!

Vi entrade galan och det togs massor med härliga bilder! Hoppas jag får kamera-killes kort så jag kan visa er dom istället =)

Vid mitt bord satt ett härligt gäng. Nina, Jensa och såklart Patrick Ekwall som fick vara till hjälp precis när en injektion skulle tas

Processed with VSCO with 1 preset

Sådärja!

Det var en riktigt bra uppstyrd kväll med god mat, gott vin från Edrington och en massa shots, haha! Det var prisutdelningar och applåder mellan varven och innan salongen förvandlades till dansgolv bjöds det på avec, kaffe och dessert (inga foton togs tyvärr).

Fullt ös och spring mellan borden mellan alla maträtter! Så himla roligt att träffa alla och att få ta del av denna gala!

Kvällen avslutades med dans och såklart kramades jag och min älskade Camilla som jag lärde känna på ett annat event för drygt ett år sedan!

Tack! Herregud. Denna kväll/natt glömmer jag inte !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram