27 oktober 2019 |  Helg

Från galan

Jag har så mycket bilder och roligheter från fredagens gala! Jag visste knappt vad det var för något jag egentligen var bjuden på mer än att det skulle bli ösigt och att det var någon form av dress-code…

Jag sprang lite tidigare från jobbet för att hinna se över vad min garderob hade att erbjuda som kunde vara något i stil med ”gala”. Denna gamla klänning från Zara fick åka på och till det ett par höga klackskor

Innan galan som började vid 19 var jag bjuden till Edrington för en fördrink. Fanns så mycket av välja på och många varianter av allt! Hur coolt!

Jag fick smaka på detta vita vin och det kommer definitivt åka ner i kundkorgen nästa gång jag handlar vin! Så gott!

Någon minut innan vi skulle gå, redo för party!

Vi entrade galan och det togs massor med härliga bilder! Hoppas jag får kamera-killes kort så jag kan visa er dom istället =)

Vid mitt bord satt ett härligt gäng. Nina, Jensa och såklart Patrick Ekwall som fick vara till hjälp precis när en injektion skulle tas

Processed with VSCO with 1 preset

Sådärja!

Det var en riktigt bra uppstyrd kväll med god mat, gott vin från Edrington och en massa shots, haha! Det var prisutdelningar och applåder mellan varven och innan salongen förvandlades till dansgolv bjöds det på avec, kaffe och dessert (inga foton togs tyvärr).

Fullt ös och spring mellan borden mellan alla maträtter! Så himla roligt att träffa alla och att få ta del av denna gala!

Kvällen avslutades med dans och såklart kramades jag och min älskade Camilla som jag lärde känna på ett annat event för drygt ett år sedan!

Tack! Herregud. Denna kväll/natt glömmer jag inte !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 november 2019 |  Event

Spetspatient

Läs mer
18 november 2019 |  Event

Diabetesgala 2019

Läs mer
17 november 2019 |  Mat

Weekend i Köpenhamn

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram