7 september 2019 |  Helg

Fotografiska

Jag ligger i sängen och ska inom några minuter försöka sova. I morgon ska jag upp tidigt, åka till Hagaparken, för att stå och presentera Barndiabetesfonden på Generation PEP, där barn födda 2007–2013 kan springa Prins Daniels Lopp där alla deltagare är vinnare och får medalj. Helt fantastiskt om ni frågar mig!

I eftermiddags mötte jag upp Kim för att gå på Fotografiska! Det gäller att visa upp sina inflyttade vänner vad Stockholm har att erbjuda (läs: passa på att själv turista i sin egen stad). Det var en ganska så bra utställning, både högt och lågt. Vi rundade av med ett glas rödpang på deras servering och hade en av de bättre utsikterna!

Så trevligt och så jäkla härligt att vi klickar så otroligt bra. Och det är inte bara för att vi har samma sjukdom utan att vi klaffar ihop på många olika plan och mål i livet. Nästa gång ska vi besöka ABBA- museum och troligtvis äta något riktigt svenskt såsom kantarell-toast (för det har hon aldrig ätit).

Nu ska jag sova, en helt annorlunda helg och lördag men så blir det ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram