21 juli 2018 |  Helg

Första semesterdagen

börjar med ett frukostmöte på centralstationen då mitt sällskap några timmar senare skulle med Arlanda express för att hinna med flyget tillbaka mot Kina. 

Vi träffades första gången i torsdags och det blev ett sådant bra möte, vi klickade direkt och nu har vi stora planer på gång. Det är något som jag väntat på och det har såklart med diabetes att göra, vad annars? 

Så, det här är min första dag på semestern. Det blev varken sovmorgon eller något speciellt ”firande” igår efter att jag hade satt mejlen på autosvar. Men oj vad det här är spännande. 

Nu har jag däremot tagit det lugnt. I morgon eller rättare sagt vid 4.00 inatt går mitt tåg till Arlanda. Jag ska flyga till Barcelona och möta upp min bästis för några dagar fyllda med avkoppling och god mat. Det ska bli otroligt härligt och välbehövt efter ett par hektiska veckor. 

Jag förbereder er redan nu med att uppdateringen kan bli lite sisådär och det tror jag redan att ni kan förstå. Men jag lovar att min Instagram kommer fyllas med härliga bilder från Spanien! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram