1 december 2019 |  Helg

Första Advent

Hur mysigt att det är första advent! Jag har julpyntat, bakat saffransbröd och denna limpa med julkryddor (som ni ser på bilderna) och druckit årets julkaffe. Glögg har jag inte hunnit med än (läs: glömt att inhandla) så det får bli nästa mission.

Jag har verkligen längtat efter december då jag visste att jag skulle ha ett lite mer luftigt schema än vad jag haft under hösten men nu när jag tittar på schemat så ser det lika fullbokat ut som tidigare. Dock är det med fler ”roliga” saker och mindre ”jobb” vilket gör att det inte känns lika tungt.

Nästa vecka ska jag ha möte med Infucare, göra om mina naglar, gå på Gålöstiftelsens julkonsert med Diabetesmammorna, vinlotteri + middag, OD (konsert i Uppsala) och sedan en fotografering för bra content (ni kommer få se). Och sedan jobb på det. Det närmar sig jul och det i sig är helt underbart. All god mat, härlig stämning och längtan efter julledighet! Åh så härligt.

Nu ska jag fortsätta söndagen med att titta på julfilm, dricka te och bara ta det lugnt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

12 december 2019 |  Blogg

Min torsdag

Läs mer
11 december 2019 |  Mat

Julbord, julångest?

Läs mer
10 december 2019 |  Diabetes

Vad hade du ätit?

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram