1 december 2019 |  Helg

Första Advent

Hur mysigt att det är första advent! Jag har julpyntat, bakat saffransbröd och denna limpa med julkryddor (som ni ser på bilderna) och druckit årets julkaffe. Glögg har jag inte hunnit med än (läs: glömt att inhandla) så det får bli nästa mission.

Jag har verkligen längtat efter december då jag visste att jag skulle ha ett lite mer luftigt schema än vad jag haft under hösten men nu när jag tittar på schemat så ser det lika fullbokat ut som tidigare. Dock är det med fler ”roliga” saker och mindre ”jobb” vilket gör att det inte känns lika tungt.

Nästa vecka ska jag ha möte med Infucare, göra om mina naglar, gå på Gålöstiftelsens julkonsert med Diabetesmammorna, vinlotteri + middag, OD (konsert i Uppsala) och sedan en fotografering för bra content (ni kommer få se). Och sedan jobb på det. Det närmar sig jul och det i sig är helt underbart. All god mat, härlig stämning och längtan efter julledighet! Åh så härligt.

Nu ska jag fortsätta söndagen med att titta på julfilm, dricka te och bara ta det lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram