1 december 2019 |  Helg

Första Advent

Hur mysigt att det är första advent! Jag har julpyntat, bakat saffransbröd och denna limpa med julkryddor (som ni ser på bilderna) och druckit årets julkaffe. Glögg har jag inte hunnit med än (läs: glömt att inhandla) så det får bli nästa mission.

Jag har verkligen längtat efter december då jag visste att jag skulle ha ett lite mer luftigt schema än vad jag haft under hösten men nu när jag tittar på schemat så ser det lika fullbokat ut som tidigare. Dock är det med fler ”roliga” saker och mindre ”jobb” vilket gör att det inte känns lika tungt.

Nästa vecka ska jag ha möte med Infucare, göra om mina naglar, gå på Gålöstiftelsens julkonsert med Diabetesmammorna, vinlotteri + middag, OD (konsert i Uppsala) och sedan en fotografering för bra content (ni kommer få se). Och sedan jobb på det. Det närmar sig jul och det i sig är helt underbart. All god mat, härlig stämning och längtan efter julledighet! Åh så härligt.

Nu ska jag fortsätta söndagen med att titta på julfilm, dricka te och bara ta det lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram