16 maj 2018 |  Event

Föreläsning med Robert Svensson

Vilken jäkla härlig kille! Idag kom Robert Svensson på besök på mitt jobb där han bjöd oss på sin historia. Ni som tittade på Diabetesgalan 2017 känner nog igen honom eller om ni följer LivetochDiabetes.se. 

Det var mest fokus på hur vi enskilda personer ska lyckas med träning, kost osv och han delade med sig av sin historia från när han var liten och hade en ganska så negativ inställning till livet. Men med vissa små knep och hjälp från sin omgivning lyckades han vända på steken och faktiskt lyckas med både viktnedgång, utbildning och träning. Det som hindrade honom eller det som var en jobbig period var då han fick diagnosen diabetes typ 1 år 2012. 

Det var himla roligt att få höra hur han tänker, hur han jobbar och hur han gör för att lyckas. Och det är inga mirakelknep. Det är enkla små frågor som man ska ställa till sig själv och egentligen så vet vi innerst inne vad vi själva behöver göra för att lyckas med de mål som vi har. Stora som små. 

Något som jag blev faschinerad över var hur aktiv han är och vilka utmaningar han tar till sig bland annat bestigit Kilimanjaro, åkt Vasaloppet, cyklat Mont Blanc och massa mer! Inget ska stoppa honom vilket får mig att bli inspirerad. Inte för att jag har planer på att bestiga berg men för att inget är omöjligt trots en sjukdom som diabetes. Helt fantastiskt!

Efter att han hade pratat fick jag en stund med honom och det är något med samhörigheten mellan diabetiker. Robert är en driven och grym person som jag hoppas på få kunna arbeta tillsammans i framtiden. Vi delar samma uppfattning om hur vi tänker påverkar hur vi gör ovh vilka vi är. 

Vill ni läsa mer om Robert (som ni borde) kika in på LivetochDiabetes.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram