16 maj 2018 |  Event

Föreläsning med Robert Svensson

Vilken jäkla härlig kille! Idag kom Robert Svensson på besök på mitt jobb där han bjöd oss på sin historia. Ni som tittade på Diabetesgalan 2017 känner nog igen honom eller om ni följer LivetochDiabetes.se. 

Det var mest fokus på hur vi enskilda personer ska lyckas med träning, kost osv och han delade med sig av sin historia från när han var liten och hade en ganska så negativ inställning till livet. Men med vissa små knep och hjälp från sin omgivning lyckades han vända på steken och faktiskt lyckas med både viktnedgång, utbildning och träning. Det som hindrade honom eller det som var en jobbig period var då han fick diagnosen diabetes typ 1 år 2012. 

Det var himla roligt att få höra hur han tänker, hur han jobbar och hur han gör för att lyckas. Och det är inga mirakelknep. Det är enkla små frågor som man ska ställa till sig själv och egentligen så vet vi innerst inne vad vi själva behöver göra för att lyckas med de mål som vi har. Stora som små. 

Något som jag blev faschinerad över var hur aktiv han är och vilka utmaningar han tar till sig bland annat bestigit Kilimanjaro, åkt Vasaloppet, cyklat Mont Blanc och massa mer! Inget ska stoppa honom vilket får mig att bli inspirerad. Inte för att jag har planer på att bestiga berg men för att inget är omöjligt trots en sjukdom som diabetes. Helt fantastiskt!

Efter att han hade pratat fick jag en stund med honom och det är något med samhörigheten mellan diabetiker. Robert är en driven och grym person som jag hoppas på få kunna arbeta tillsammans i framtiden. Vi delar samma uppfattning om hur vi tänker påverkar hur vi gör ovh vilka vi är. 

Vill ni läsa mer om Robert (som ni borde) kika in på LivetochDiabetes.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram