9 maj 2018 |  Diabetes

Fördel med kjol – som typ 1 diabetiker

Gaaah, nu går det undan med dagarna och idag är sista dagen innan jag tar lång-helg. För i morogon åker jag till Wien och det kommer otroligt lägligt. Såg precis att vädret troligtvis inte ska vara det bästa, men varmt dock, men känslan av att bara få dricka morgonkaffet med en annan vy får mig att bli lycklig. Jag kommer åka i morgon vid lunch och hemma igen på söndag. Perfekt med långhelg. Det är något man (JAG) borde göra mer ofta. Det betyder så mycket att få nya intryck, uppleva andra kulturer och äta annan typ av mat. 

Idag är det minsann kjol som gäller. Jag kände igår eftermiddag att min hjärna stängde mer eller mindre och satsade helt enkelt på en luftigare klädsel. Kanske beror det på för dåligt vattenintag också… Så bra med kjol btw. Enkelt och smidigt att ta insulinet i låret. Bra eller dåligt, för mig fungerar det lika bra som att ta det i magen. 

Har någon av er varit i Wien? Ni kanske kan komma med förslag på vad jag inte får missa, eller ska strunta i att se?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram