25 maj 2022 |  Blogg

Fokus och tid på det som är kul

Jag tycker att livet just nu är vissa dagar orättvist. Jag har en kamp inombords och vet inte hur jag vissa gånger ska reda ut saker och ting. Jag tror det låter värre kanske än vad det faktiskt är! För jag mår otroligt bra och har blivit bra på att lägga min tid och kraft på det som ger mig något bra! Som igår. Inbokad fotografering med min favoritfotograf Clara!

Vi ”checkade” in på Hotell Ruth i Stockholm och jäklar! Hur kan jag ha missat detta helt otroliga hotell!

Det betades av ganska många outfits och olika typer av bilder samt videos så blev inte så mycket bilder förutom denna selfie…

Och så denna. haha! Alltid när jag och Clara fotar tillsammans går det undan. Men på ett bra sätt! Hon får mig att skratta. Alltså, skratta på RIKTIGT! Sådär fulskratta ni vet när man knappt vet vart man ska ta vägen.

Inte nog med att hon tar fantastiska bilder, hon är en person jag litar på och hon har alltid något vettigt svar på mina konstiga frågor.

Nu är det snart långledigt som gäller och jag rundar av nu strax efter lunch. Jag ska möta upp Emma inne i stan för mys! Sen får vi se vad helgen bjuder på. Har inte alls mycket inplanerat förutom en inflyttningsfest på lördag. Hoppas att vädret inte blir allt för dåligt.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram