22 maj 2018 |  Snacks

Fika för en diabetiker?

Nick’s glass är så god

Godkväll mina hjärtan! 

Hur mår ni? Jag mår bra, det har varit en intensiv dag och jag är så glad att jag kunde bjussa på riktig smarrig fika när jag insåg att jag inte hade tid att handla emellan! Jag själv tycker det är svårt att bjuda diabetiker på något då jag upplever att alla diabetiker (och alla andra med) följer olika typer av kostråd och det kan bli stelt när man fixat något som man själv gillar men inte får lika bra respons från den andra parten/erna. 

Nicks glass är, jag lovar, precis lika god som ”vanlig”. Ett stort plus är om man vill äta mycket glass att blodsockret inte far åt alla håll och kanter, haha! Inget tillsatt socker och något som jag märkte var att det smälter fortare än vanlig glass vilket jag ÄLSKAR! Det är nog det bästa jag vet, smält glass. Jösses vad gott! 

Vad brukar ni äta när ni ska bjuda på fika? Eller fika själva? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram