22 maj 2018 |  Snacks

Fika för en diabetiker?

Nick’s glass är så god

Godkväll mina hjärtan! 

Hur mår ni? Jag mår bra, det har varit en intensiv dag och jag är så glad att jag kunde bjussa på riktig smarrig fika när jag insåg att jag inte hade tid att handla emellan! Jag själv tycker det är svårt att bjuda diabetiker på något då jag upplever att alla diabetiker (och alla andra med) följer olika typer av kostråd och det kan bli stelt när man fixat något som man själv gillar men inte får lika bra respons från den andra parten/erna. 

Nicks glass är, jag lovar, precis lika god som ”vanlig”. Ett stort plus är om man vill äta mycket glass att blodsockret inte far åt alla håll och kanter, haha! Inget tillsatt socker och något som jag märkte var att det smälter fortare än vanlig glass vilket jag ÄLSKAR! Det är nog det bästa jag vet, smält glass. Jösses vad gott! 

Vad brukar ni äta när ni ska bjuda på fika? Eller fika själva? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram