20 juli 2020 |  Diabetes

Fel arm och en dipp

Jag vaknade tidigt i morse pga alarm från min telefon. Sensorn. Jag bytte sensor igår och jag vet att jag haft samma situation tidigare, när den sitter på min högra sida. Suck. Det här klarar inte mitt tålamod av så jag var uppe och bytte sensor igen. Nu tillbaka till vänster arm.

Igår var en jobbig dag. Fick bekräftat om febern kommer tillbaka måste jag till akuten. Den här sommaren har varit tuff och är fortfarande. Igår hade jag en dipp och tänkte mycket på livet, varför det händer just mig och den viktigaste frågan – När vänder det? När blir jag av med katetern och när kan jag få tillbaka min energi.

Jag hoppas jag hittar energi till att hålla ut till i morgon, tisdag, då jag ska till SÖS. Det är ont och otroligt jobbigt just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram