20 juli 2020 |  Diabetes

Fel arm och en dipp

Jag vaknade tidigt i morse pga alarm från min telefon. Sensorn. Jag bytte sensor igår och jag vet att jag haft samma situation tidigare, när den sitter på min högra sida. Suck. Det här klarar inte mitt tålamod av så jag var uppe och bytte sensor igen. Nu tillbaka till vänster arm.

Igår var en jobbig dag. Fick bekräftat om febern kommer tillbaka måste jag till akuten. Den här sommaren har varit tuff och är fortfarande. Igår hade jag en dipp och tänkte mycket på livet, varför det händer just mig och den viktigaste frågan – När vänder det? När blir jag av med katetern och när kan jag få tillbaka min energi.

Jag hoppas jag hittar energi till att hålla ut till i morgon, tisdag, då jag ska till SÖS. Det är ont och otroligt jobbigt just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram