20 juli 2020 |  Diabetes

Fel arm och en dipp

Jag vaknade tidigt i morse pga alarm från min telefon. Sensorn. Jag bytte sensor igår och jag vet att jag haft samma situation tidigare, när den sitter på min högra sida. Suck. Det här klarar inte mitt tålamod av så jag var uppe och bytte sensor igen. Nu tillbaka till vänster arm.

Igår var en jobbig dag. Fick bekräftat om febern kommer tillbaka måste jag till akuten. Den här sommaren har varit tuff och är fortfarande. Igår hade jag en dipp och tänkte mycket på livet, varför det händer just mig och den viktigaste frågan – När vänder det? När blir jag av med katetern och när kan jag få tillbaka min energi.

Jag hoppas jag hittar energi till att hålla ut till i morgon, tisdag, då jag ska till SÖS. Det är ont och otroligt jobbigt just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram