5 februari 2019 |  Diabetes

Fastnade i säkerhetskontrollen

Sådär. Jag sitter på planet och vi ska snart lyfta. Vi är lite sena och det är tur för min jag fastnade faktiskt i säkerhetskontrollen, pumpen. Jag var stressad för att hinna med mitt flyg och de frågade om jag kunde koppla bort mig. Jag svarade ”tyvärr inte”. Det var inget mer än så, jag fick gå vidare utan problem. Puh!

Första gången faktiskt som jag fastnat sådär. Men det gick ju hur bra som helst!

Och jo, planet blev försenat men nu äntligen ska vi lyfta. 

Jag är helt slut och det ska bli skönt att få komma hem! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram