19 september 2018 |  Mat

Event – Injektionsteknik

Hej och Gomörra!

Det är onsdag idag och jag har en otroligt spännande dag framför mig. Men vi tar en tillbaka blick mot min måndag. Hade bokat in en kompisdejt med min bästis som varit i Kina nu i drygt en månad (sjukt att man behöver ”boka” in varandra haha) för en uppdatering och mat, såklart. Jag vet inte riktigt vad som händer men får en känsla av att mina nära vänner har så sjukt positiv energi till livet/jobb/sociala delar vilket får mig att bli lika engagerad. Det händer mycket och många av mina nära byter riktning, precis studerat klart, separerar, byter helt enkelt riktning i livet. En förändring i vardagen helt enkelt och alla förändringar behöver inte alls vara positiva till en början men jag tror det är bra med förändringar. 

Nåväl, jag fick för någon vecka sen ett himla trevligt samtal från företaget BD. Ni vet dom som tillverkar insulin-nålar? De är i Stockholm idag och har bjudit in mig till deras ”Injektionsteknik-forum”. Eftersom jag själv använder nålar idag känns det ytterst relevant för mg att höra om den senaste rekommendationen samt de nya nationella riktlinjerna i injektionsteknik osv. 

Så spännande!

Så följ mig på instgram senare i eftermiddag/kväll för att ta del av vad som händer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram