16 december 2018 |  Diabetes

En vecka kvar

Det är med en stor tacksamhet när jag hör från olika håll att ni saknar mina inlägg! Det gör jag med. Det har varit en period av mycket jobb och noll tid kvar för bloggen. Men, jag lever! 

Igår var jag ute första gången på länge och jisses vad kul det var!!!

Och hur galet att det är en vecka kvar till jul. Jag har fortfarande inte handlag någon julklapp än och det ser inte ut som nästa vecka blir ljus heller. Varje dag är fullspäckad från morgon till kväll… 

i morgon börjar jag min vecka med det årliga läkarbesöket hos min diabetesläkare. Hänger där varje vecka nu mer, haha! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram